• Op kort termijn beginnen
  • 15 jaar ervaring
  • Betaalbare prijs
  • Gecontroleerde kwaliteit

De oplossingsgerichte professional

 

Je loopt al erg lang te dubben op je vraagstuk. Hoe je er ook over nadenkt, mee bezig bent. Het lijkt wel of er iedere keer een nieuw vraagstuk bij komt. Waar moet je beginnen? Kenmerkend voor deze vraagstukken: Het is complexe materie. Er zijn heel veel factoren van invloed. Je heb zelf een rol in het geheel, maar ook je collega's, je leidinggevende, de regeltjes. Altijd maar weer de vraag: hoe moet ik handelen, waar moet ik beginnen? 

Je kan naar een goede vriend(in), collega gaan om dit allemaal te bespreken. Maar is jouw verhaal bij hun veilig? Vertellen ze het niet door? Ze hebben toch niets te maken met jouw twijfels? Komt het uiteindelijk toch niet bij je leidinggevende terecht? 

Juist een coach/supervisor heeft als voordeel dat hij geen banden heeft met je vrienden/collega's. Hierdoor kan je vrij uit praten, het gesprek is vertrouwelijk.

De start van de oplossing is al begonnen. Jij wil er mee aan de slag! Het kan op twee manieren: door coaching of door supervisie. Wat het beste is? Het hangt een beetje af van jou situatie en de mate van diepgang. Ik wil jou graag uitleggen wat het verschil is en samen met jou een besluit nemen. 

Hierover verder praten? Klik op de onderstaande button.