• Aangesloten bij Landelijke Vereniging Supervisie en Coaching
  • 15 jaar ervaring
  • Zeer tevreden klanten

Coaching: van piekeren naar besluiten.

Overkomt het je ook zo vaak? 's Nachts opeens wakker worden en niet meer kunnen slapen. Alle gedachten, elk onderwerp van de dag komt wel 100x langs. 

Herken je dit? Piekeren is een soort gemoedstoestand waarbij een persoon in een (niet beheersbaar) pessimistisch denkpatroon vastzit. Of: Piekeren dooft je energie en vernietigt je creativiteit.

Aanpak

Als sparringpartner/coach gaan we je piekeren b.v. op een groot vel papier uitwerken. Het in tekening zetten van een pieker-probleem geeft overzicht. Je kan letterlijk van een afstand gaan kijken naar jouw piekergedachten. 

Vervolgens gaan we aan de slag om eerdere succeservaringen in te zetten om je piekeren te voorkomen. We bespreken nieuwe acties in het hier en nu. Een week later bekijken we het succes (of het gedeeltelijk falen) van de actie. 

Maar er zijn ook nog andere manieren om om te gaan met piekeren. In het eerste gesprek bespreken we hoe het beste met jouw piekeren aan de slag gaan. 

Resultaat.

Het piekeren is sterk verminderd. Je heb verschillende manieren gevonden om met je piekeren om te gaan. 

Spreekt dit je aan?

Ga je aan de slag om, samen met mij, het piekeren op een andere manier aan te pakken? Klik dan op de onderstaande button!