• Aangesloten bij Landelijke Vereniging Supervisie en Coaching
  • 15 jaar ervaring.
  • Gecontroleerde kwaliteit.

Ik wil .... meer energie van mijn werk krijgen.

Iedereen wil werkplezier hebben: uitdaging, inzet van je kwaliteiten en leuke collega's. Leuk en zinvol werk hebben heeft veel te maken met de zin van leven: betekenis hebben!

Maar soms zijn er negatieve aspecten gegroeid. Spanningen met collega's, hoge werkdruk, een veeleisende manager, veranderende klanten, toenemende agressie. Het is nog maar een greep uit een veelheid van negatieve factoren.

Ontslag nemen, je terugtrekken, op safe spelen zijn mogelijke reacties. Maar zijn deze reacties het meest effectief? Ik betwijfel het. Ik heb de stelling dat deze reacties tot overmatige stress, burnout lijden.

Aanpak.

Ik begin altijd met de vraag: 'waar word je blij van? Wat doet je energie weer stromen, in welke situaties kan je gebruik maken van je kwaliteiten?

We starten met dagelijkse situaties waarvan jij een energie-lek van krijgt. Ik begeleid je in het zoeken naar een oplossing. Deze dagelijkse situaties staan symbool voor normen en waarden van je team, van je organisatie. Op deze verschillende niveau's bespreken we de onderwerpen waar jij invloed op uit kan uitoefenen.  

Als we kijken naar de totale organisatie onderzoeken we welke kansen het bedrijf biedt en welke plaats je daarin kan nemen. 

Resultaat.

Je heb concrete stappen gezet om je werk situatie te veranderen. Je ziet mogelijkheden voor de toekomst en je zin om naar je werk te gaan is enorm toegenomen. 

Spreekt dit je aan? Klik op onderstaande knop voor een kennismakingsgesprek.