• Aangesloten bij Landelijke Vereniging Supervisie en Coaching
  • 15 jaar ervaring.
  • Gecontroleerde kwaliteit.

… Uitdagende trainingen

Ik kan voor uw bedrijf inspirerende trainingen maken. Trainingen die energie geven, die aansluiten op de vraag van het management en/of personeel. Na afloop van de training zijn medewerkers direct in staat om het geoefende toe te passen in de praktijk.

Deskundigheid verhogend

U heeft een bepaalde deskundigheid in huis. Het is goed omdat te koesteren. Maar deskundigheid kan verouderen, kan eenzijdig worden of past niet meer helemaal aan uw veranderend cliënten gedrag. Regelmatige trainingen geeft enthousiaster personeel, geeft een professionele houding in het omgaan met uw cliënt groep en versterkt je organisatie / team in de profilering naar de maatschappij.

Welke trainingen

De volgende trainingen heb ik gegeven en voorbereid:

Wilt u een thema, dat hier niet wordt genoemd? Vraag naar mijn mogelijkheden. Ik zal je verrassen!!

 

Voor iedereen

In mijn trainingen gebruik ik de vier leerstijlen van Kolb. Mijn ervaring is dat het gebruik van deze stijlen ervoor zorgt dat (bijna) alle werknemers aangesproken worden door het onderwerp. 

Extra Service

Ik regel alles wat met de training te maken heeft. Van het ontwerpen van een training, het verzorgen van de faciliteiten, de uitnodigingen, materialen tot aan de verantwoording van de behaalde resultaten.

Mijn ervaring met het geven en organiseren van trainingen heb ik als trainer, al 7 jaar, op de Hoge School Rotterdam - Social Work. Ik verzorgde de trainingen voor groepen studenten die werkzaam zijn in de gehele sociale sector. 

Hoe?

1 bijeenkomst van 8 uur voor max. 15 beroepskrachten. Locatie nader overeen te komen.

Meer weten?

Klik op onderstaande button en ik neem contact met u op voor een kennismakingsgesprek.