• Op kort termijn beginnen
  • 15 jaar ervaring met het geven van supervisie en coaching.
  • Betaalbare prijs
  • Gericht op Zuid-Holland

Reacties en aanbevelingen

Hieronder kunt u een reactie plaatsen over deze site. Alle reacties zijn van harte welkom. 

Bij 'Reacties' kunt u een aantal aanbevelingen van professionals lezen die door mij gecoacht zijn. 

Reactie plaatsen

Reacties

sem kraak
3 maanden geleden

Afgelopen schooljaar supervisie gevolgd onder toezicht van Johan.

Kort samengevat: veel geleerd!!

Met de vele werkervaring die Johan al gehad heeft, weet hij op allerlei onderwerpen de bijpassende kennis/interventies. De lessen zorgen ervoor dat je beter inzicht krijgt op hoe het werk in praktijk eraan toe gaat en hoe je dit weer op de correcte manier koppelt aan de theorie maar ook met betrekking tot jouw eigen professionele ontwikkeling.

Naast alle kennis rondom het beroep en de theorie, is het belangrijkste onderdeel toch wel jouw eigen professionele ontwikkeling: Dankzij de lessen ben ik meer te weten gekomen over mijzelf en ben ik ook daadwerkelijk dingen gaan herkennen in mijzelf. Veel zaken hebben betrekking tot elkaar, het ene kan het andere weer beïnvloeden.

Naast dat ook altijd een fijne samenkomst, de sfeer is goed en je hebt ook echt het gevoel dat je alles kan delen, niets is te gek, een veilige omgeving kan je zeggen!!

denise
3 maanden geleden

Ik heb de coaching van Johan als zeer prettig ervaren. Johan stelt de juiste vragen om je aan het denken te zetten en creëert een veilige omgeving waardoor ik mij kwetsbaar op heb durven stellen.

Leonie
3 maanden geleden

Gedurende het derde leerjaar van de opleiding social work (deeltijd) heb ik supervisielessen gevolgd bij Johan. Ik heb deze lessen als zeer prettig ervaren, omdat Johan goed in staat is je aan het denken te zetten en je tot ideeën te laten komen waarmee je echt verder kan binnen je werk. Ik heb de lessen dus als heel leerzaam ervaren, misschien wel meer dan ik vooraf had verwacht. Zelf werk ik met de doelgroep volwassen met psychiatrische problematieken.

Petra
2 jaar geleden

Mijn coachingsgesprekken met Johan waren sterk op de praktijk gericht. Na elke sessie kon ik gelijk weer volop aan de slag met de heldere lijnen die uitgezet waren.
Johan luistert, vraagt door en confronteert met rake observaties die aan het denken zet. Deze persoonlijke, integere en rustige begeleiding vond ik prettig en vooral erg leerzaam!

wensley
2 jaar geleden

De rol van Johan als coach van onze groep heb ik als positief ervaren. Ik vond het inspirerend hoe hij als coach met (door) vragen de ander aan het denken en aan het werk zet. Ik kon soms gebiologeerd en vol bewondering luisteren naar de manier hoe hij als coach de processen als hakbare brokken kon op dienen en uiteen kon vlechten.
Ik kijk terug op een mooie leerzame ervaring.

Eline
2 jaar geleden

Tijdens de gesprekken met Johan vond ik het erg prettig dat hij goed luisterde naar wat ik vertelde. Hij vroeg op de juiste punten door waardoor ik veel nieuwe inzichten heb gekregen over mijn eigen handelen. Johan is erg geduldig tijdens de gesprekken en weet je op je gemak te stellen.

Dineke
2 jaar geleden

Johan is een coach in hart en nieren, het is duidelijk dat dit zijn passie is! Hij kan je snel tot de kern laten komen en weet de vinger op de juiste plek te leggen. Nieuwe invalshoeken, verrassende wendingen, hij zet je echt aan het denken. Ik kijk met plezier terug op onze sessies.