Reacties en aanbevelingen

Hieronder kunt u een reactie plaatsen over deze site. Alle reacties zijn van harte welkom. 

Bij 'Reacties' kunt u een aantal aanbevelingen lezen van professionals die door mij gecoacht zijn. 

Reactie plaatsen

Reacties

Petra
een jaar geleden

Mijn coachingsgesprekken met Johan waren sterk op de praktijk gericht. Na elke sessie kon ik gelijk weer volop aan de slag met de heldere lijnen die uitgezet waren.
Johan luistert, vraagt door en confronteert met rake observaties die aan het denken zet. Deze persoonlijke, integere en rustige begeleiding vond ik prettig en vooral erg leerzaam!

wensley
een jaar geleden

De rol van Johan als coach van onze groep heb ik als positief ervaren. Ik vond het inspirerend hoe hij als coach met (door) vragen de ander aan het denken en aan het werk zet. Ik kon soms gebiologeerd en vol bewondering luisteren naar de manier hoe hij als coach de processen als hakbare brokken kon op dienen en uiteen kon vlechten.
Ik kijk terug op een mooie leerzame ervaring.

Eline
een jaar geleden

Tijdens de gesprekken met Johan vond ik het erg prettig dat hij goed luisterde naar wat ik vertelde. Hij vroeg op de juiste punten door waardoor ik veel nieuwe inzichten heb gekregen over mijn eigen handelen. Johan is erg geduldig tijdens de gesprekken en weet je op je gemak te stellen.

Dineke
een jaar geleden

Johan is een coach in hart en nieren, het is duidelijk dat dit zijn passie is! Hij kan je snel tot de kern laten komen en weet de vinger op de juiste plek te leggen. Nieuwe invalshoeken, verrassende wendingen, hij zet je echt aan het denken. Ik kijk met plezier terug op onze sessies.

Ingrid Bakelaar
een jaar geleden

In het derde leerjaar van Social Work (deeltijd) aan de HR, was Johan mijn supervisor in de supervisie les met twee andere studenten. We bespraken zowel werkgerelateerde, als persoonlijke kwesties. Johan leerde ons de ander, maar ook onszelf kritisch te bevragen over emoties, gedachten en gevoelens. Hij stuurde ons middels de fasen van Kolb. Ik heb meer geleerd over mijzelf, maar vooral over gesprekstechnieken. Een mooie aanvulling op mijn professie en op mijn persoon.