Sparringspartner voor leidinggevenden.

De positie van een leidinggevende kan vaak lijken op 'alleen aan top'. Leidinggeven is vaak een mix van het nastreven van doelen, rekening houden met heel veel interne en externe belangen, zorg dragen voor het op peil houden van je eigen energie. 

Een leidinggevende kan niet altijd overleggen met andere leidinggevenden en meestal ook niet met medewerkers, uitvoerende professionals. 

Ik kan uw sparringspartner, voor korte of langere tijd, zijn. Mijn ervaring als directeur van middelgrote organisaties en mijn coachingservaring maken van mij een goede sparringspartner. 

Thema's waar ik veel mee te maken heb gehad zijn: teamsamenwerking, projectontwikkeling, aanbestedingen, het maken van beleid, stijl van leidinggeven passend bij situatie van de organisatie, ziekte van personeel.

Ik kan, samen met u, problemen/vraagstukken onderzoeken en opdelen in kleine problemen. Ik kan nieuwe inzichten bieden, waardoor oplossingen plotseling wel zichtbaar worden. Deze nieuwe inzichten komen voort uit eigen ervaring, het lezen en doceren van literatuur en de kunde om 'out of the box' te kunnen denken.

Een groot voordeel is dat ik niet met de organisatie ben verbonden. Dat maakt me onafhankelijk en is geheimhouding verzekerd.

Interesse?

Druk op onderstaande knop...