… Uitdagende trainingen

Ik kan voor je organisatie inspirerende trainingen maken. Trainingen die energie geven, die aansluiten op de vraag van het management en/of personeel. Na afloop van de training zijn medewerkers direct in staat om het geoefende toe te passen in de praktijk.

Deskundigheid verhogend

Je heb een deskundigheid in het team. Het is goed omdat te koesteren. Maar deskundigheid kan verouderen, kan eenzijdig worden of past niet bij het veranderend cliënten gedrag. Regelmatige trainingen geeft enthousiaster personeel, geeft een professionele houding in het omgaan met je cliënt groep en versterkt je organisatie / team in de profilering naar de maatschappij.

 

Welke trainingen?

De volgende trainingen heb ik gegeven en voorbereid:

Denk je aan een thema, dat hier niet wordt genoemd en meer past bij de ontwikkeling van de professionals? Vraag naar mijn mogelijkheden. Ik zal je verrassen!!

 

Cursist ervaring: 'Johan is een persoon die je kan prikkelen tot nadenken. Hij sterk in het hanteren van verschillende perspectieven. Hierdoor krijg je andere inzichten en oplossingen'. -Wilma - 27 jr.. 

Overige informatie

Extra Service

Ik regel alles wat met de training te maken heeft. Van het ontwerpen van een training, het verzorgen van de faciliteiten, de uitnodigingen, materialen tot aan de verantwoording van de behaalde resultaten.

Mijn ervaring 

Ik heb 7 jaar lang trainingen gemaakt en verzorgd voor social work studenten van de Hogeschool Rotterdam. De studenten waren professionals in verschillende functies van het sociale werk. 

Hoe?

De duur van de bijeenkomst is afhankelijk van het onderwerp en de mogelijkheden. In een afstemmingssessie kunnen we hierover afspraken maken. 

Meer weten?

Klik op onderstaande button en ik neem contact met u op voor een afstemmingssessie.