• INTERVISIE STARTEN MET JE TEAM? IK KAN JULLIE INTERVISOR ZIJN!
  • NEEM CONTACT MET ME OP OM DE MOGELIJKHEDEN TE BESPREKEN.

Reacties en Recensies

Hieronder kunt u een reactie plaatsen over deze site. Alle reacties zijn van harte welkom. 

Bij 'Reacties' kunt u een aantal aanbevelingen van professionals lezen die door mij gecoacht zijn. 

Reactie plaatsen

Reacties

Vivian Coëlho
2 maanden geleden

De collega's bij Welzijn Capelle (4 intervisiegroepen) zijn zeer tevreden over Johan.
Enkele quotes na evaluatie:
'' Johan kan de groepsdynamiek in de gaten houden, bepaalde denkbeelden, gedragspatronen, rolverdeling zien en benoemen''.
'' Johan ons aanzet om kritische vragen te stellen en zelf de moed heeft om de kritische vragen te blijven stellen''
'' Johan laat ons schuren in alle veiligheid''
'' Het is een duidelijke professionaliseringsslag!''

Senada
4 maanden geleden

Meneer was een fijne man met veel kennis over het vak. Voor een nieuwe en beginnende professional zoals ik kon ik veel van hem leren, waardoor ik nu stapsgewijs naar een nieuw hoofdstuk in mijn leven ben begonnen als beginnende social worker. Ik ben hem erg dankbaar voor zijn tijd en inzet.

Joelle
een jaar geleden

Het afgelopen jaar heeft Johan bij begeleid in het supervisie vak. Johan stelde fijne vragen waardoor we de tijdens de gesprekken de diepte in konden gaan. Johan nam tijdens de lessen de tijd en heeft mij laten groeien op mijn eigen tempo. Ik heb Johan het afgelopen jaar als erg prettig ervaren en heb een fijne samenwerking gehad. Dankzij de gesprekken die ik met Johan heb gevoerd heb ik veel nieuwe inzichten gekregen en ben ik gegroeid als professional en als persoon.

Cindy Noble
een jaar geleden

Johan is prettig rustig, kan goed luisteren, aansluiten en doorvragen tot de kern. Waarna hij er vervolgens vanuit ietwat onverwachte hoek op een positieve manier er een nieuw perspectief, blik of optie of hoe je het wil noemen, introduceert. Ene keer door (confronterende) vragen. Andere keer door een mooie methode of opdrachtje daarvoor te gebruiken. Hij zet je daarmee echt aan het denken.
Ondanks dat ik via mijn werk al jaren regelmatig intervisie sessies heb en eigen reflectie dagelijkse kost is, is het wonderbaarlijk wat de 5 sessies bij Johan hebben opgeleverd.
De ‘puzzelstukjes’ zijn bij mij ,op een diepere laag, helder geworden en gelegd.
Welke koers ik nu en voor in de toekomst ga nemen is helder en wat een rust en frisse energie geeft dat! Hier heb ik nu en in de toekomst blijvend wat aan. Super fijne ervaring!

sem kraak
2 jaar geleden

Afgelopen schooljaar supervisie gevolgd onder toezicht van Johan.

Kort samengevat: veel geleerd!!

Met de vele werkervaring die Johan al gehad heeft, weet hij op allerlei onderwerpen de bijpassende kennis/interventies. De lessen zorgen ervoor dat je beter inzicht krijgt op hoe het werk in praktijk eraan toe gaat en hoe je dit weer op de correcte manier koppelt aan de theorie maar ook met betrekking tot jouw eigen professionele ontwikkeling.

Naast alle kennis rondom het beroep en de theorie, is het belangrijkste onderdeel toch wel jouw eigen professionele ontwikkeling: Dankzij de lessen ben ik meer te weten gekomen over mijzelf en ben ik ook daadwerkelijk dingen gaan herkennen in mijzelf. Veel zaken hebben betrekking tot elkaar, het ene kan het andere weer beïnvloeden.

Naast dat ook altijd een fijne samenkomst, de sfeer is goed en je hebt ook echt het gevoel dat je alles kan delen, niets is te gek, een veilige omgeving kan je zeggen!!

denise
2 jaar geleden

Ik heb de coaching van Johan als zeer prettig ervaren. Johan stelt de juiste vragen om je aan het denken te zetten en creëert een veilige omgeving waardoor ik mij kwetsbaar op heb durven stellen.

Leonie
2 jaar geleden

Gedurende het derde leerjaar van de opleiding social work (deeltijd) heb ik supervisielessen gevolgd bij Johan. Ik heb deze lessen als zeer prettig ervaren, omdat Johan goed in staat is je aan het denken te zetten en je tot ideeën te laten komen waarmee je echt verder kan binnen je werk. Ik heb de lessen dus als heel leerzaam ervaren, misschien wel meer dan ik vooraf had verwacht. Zelf werk ik met de doelgroep volwassen met psychiatrische problematieken.

Petra
4 jaar geleden

Mijn coachingsgesprekken met Johan waren sterk op de praktijk gericht. Na elke sessie kon ik gelijk weer volop aan de slag met de heldere lijnen die uitgezet waren.
Johan luistert, vraagt door en confronteert met rake observaties die aan het denken zet. Deze persoonlijke, integere en rustige begeleiding vond ik prettig en vooral erg leerzaam!

wensley
4 jaar geleden

De rol van Johan als coach van onze groep heb ik als positief ervaren. Ik vond het inspirerend hoe hij als coach met (door) vragen de ander aan het denken en aan het werk zet. Ik kon soms gebiologeerd en vol bewondering luisteren naar de manier hoe hij als coach de processen als hakbare brokken kon op dienen en uiteen kon vlechten.
Ik kijk terug op een mooie leerzame ervaring.

Eline
4 jaar geleden

Tijdens de gesprekken met Johan vond ik het erg prettig dat hij goed luisterde naar wat ik vertelde. Hij vroeg op de juiste punten door waardoor ik veel nieuwe inzichten heb gekregen over mijn eigen handelen. Johan is erg geduldig tijdens de gesprekken en weet je op je gemak te stellen.